Art In Detail

Premium handwas

Premium handwas

Op zoek naar professionele motorfiets was- en detailingservices? Zoek niet verder dan Art In Detail. Of je nu geïnteresseerd bent in onze standaard reinigingsprogramma’s of de voorkeur geeft aan een gepersonaliseerde aanpak, wij hebben wat je zoekt.

Bij Art In Detail zijn we trots op het gebruik van eersteklas producten en technieken om ervoor te zorgen dat jouw motorfiets de zorg krijgt die het verdient. Ons nauwgezette proces begint met een contactloze voorwas, gevolgd door een veilige handwas met de befaamde ‘2-emmermethode’. Deze methode, waarbij aparte emmers worden gebruikt voor shampoowater (pH-neutraal) en spoelen, garandeert een krasvrije en grondige reiniging, waardoor vuil niet opnieuw op het lakoppervlak van jouw motorfiets wordt afgezet.

Onze detailwas-service omvat een allesomvattende benadering gericht op het herstellen en behouden van het uiterlijk van jouw motorfiets, terwijl het wordt beschermd tegen milieuverontreinigende stoffen. Van een grondige voorwasinspectie tot gespecialiseerde behandelingen zoals kleibehandeling en lakontgifting, we zorgen ervoor dat jouw motorfiets de aandacht krijgt die het nodig heeft om zijn reinheid en glans jarenlang te behouden.

Neem vandaag nog contact met ons op om de beste opties voor jouw motorfiets te verkennen.