Art In Detail

Premium handwas

Premium handwas

Op zoek naar professionele autowas- en detailingdiensten? Zoek niet verder dan Art In Detail. Of je nu geïnteresseerd bent in onze standaard reinigingsprogramma’s of de voorkeur geeft aan een persoonlijke aanpak, wij hebben wat je zoekt.

Bij Art In Detail zijn we trots op het gebruik van eersteklas producten en technieken om ervoor te zorgen dat jouw auto de zorg krijgt die het verdient. Ons nauwgezette proces begint met een contactloze voorwas, gevolgd door een veilige handwas met de befaamde ‘2-emmermethode’. Deze methode, waarbij aparte emmers worden gebruikt voor shampoowater (pH-neutraal) en spoelen, garandeert een krasvrije en grondige reiniging, waardoor vuil niet opnieuw op het lakoppervlak van jouw auto wordt afgezet.

Onze detailwas-service omvat een allesomvattende benadering gericht op het herstellen en behouden van het uiterlijk van jouw voertuig, terwijl het wordt beschermd tegen milieuverontreinigende stoffen. Van een grondige voorwasinspectie tot gespecialiseerde behandelingen zoals kleibehandeling en lakontgifting, we zorgen ervoor dat jouw auto de aandacht krijgt die het nodig heeft om zijn reinheid en glans jarenlang te behouden.

Neem vandaag nog contact met ons op om de beste opties voor jouw auto te verkennen.

Reinigingsprogramma's

PREMIUM HANDWAS

€ 75 / Grote wagen + € 15

Kan gecombineerd worden met een basic interieurreiniging
(zie kolom 2)  

PREMIUM HANDWAS + INTERIEUR BASIC

€ 125 / Grote wagen + € 15

DECONTAMINATIE HANDWAS

€ 95 / Grote wagen + € 25

Tevens geschikt als halfjaarlijkse behandeling voor wagens met een keramische coating om de waterafstotende eigenschappen (opnieuw) te optimaliseren.

DISCLAIMER:​

(*) Bovenstaande prijzen zijn van toepassing op de gemiddelde stadswagens en personenwagen. Grote wagens zoals sedans, stationwagens en SUV’s zijn altijd tegen meerprijs. Oversize wagens zoals busjes en trucks enkel op aanvraag. Alle prijzen zijn gebaseerd op de gemiddelde vervuiling en de staat van het voertuig. Prijzen zijn exclusief BTW en indicatief. Elke wagen op zich is uniek en heeft nood aan een andere aanpak of langere tijdsduur. Voor de meest correcte prijs neem je best contact op voor een afspraak.