Art In Detail

Keramische Coating

Keramische Coating

Keramische coating biedt de langste bescherming van alle voertuigbescherming methoden. Keramische coating is veel duurzamer dan Wax, deze coating biedt een lakbescherming tot zelfs 5 jaar. De keramische coating biedt niet alleen uitstekende bescherming tegen weersomstandigheden (bijvoorbeeld UV-straling), maar beschermt de lak ook tegen externe schade zoals sterke chemicaliën, vogel ontlasting of microkrassen. De keramische coating is gekenmerkt door ongelooflijke gladheid, glazige vernis en spiegelreflectie van het oppervlak.

Een ander uitstekend kenmerk van keramische coating is het voorkomen van vuilaanhechting. De auto is veel gemakkelijker schoon te maken en het reinigingsproces zelf is veel eenvoudiger en bespaart veel tijd.

Aanbevolen voor:

Nieuwe auto’s om de lak te beschermen en in onberispelijke en vooral intacte staat te houden en te beschermen tegen kleine mechanische schade vanaf de eerste dag van gebruik. Gebruikte auto’s, waarbij het effect van de keramische coating vaak groter is dan de fabrieksafwerking van de verfcoating. Het gebruik van een beschermende coating wordt speciaal aanbevolen voor voertuigen na lakrenovatie om de werking en langdurige bescherming te behouden.

18 maanden lakbescherming

De lak beschermingsservice met deze coating is een uitstekende keuze voor klanten die basisbescherming en duurzaamheid van bescherming geven, die verder gaan dan standaard autowaxen.

Net als meer veelzijdige oplossingen geeft de keramische coating in de basisversie een bovengemiddelde, glazige gloed. Vergemakkelijkt het wassen en verminderen van de vorming van microkrasjes tijdens het duurzaam onderhoud. Het heeft optimale hydrofobe eigenschappen, wat betekent dat je door de lakreinigende eigenschappen de auto gemakkelijk schoon kunt houden. Deze coating heeft een duurzaamheid van ongeveer 18 maanden en helpt verfoxidatie en oxidatie te voorkomen.

Hydrofobiciteit

Duurzaamheid

Reiniging

Glans

Hardheid

2 jaar lakbescherming

Hydrofobiciteit

Duurzaamheid

Reiniging

Glans

Hardheid

Het coating beschermingspakket is de beste oplossing voor klanten die vreemde hydrofobe eigenschappen en een aanzienlijke verbetering van het uiterlijk van de auto verwachten. Het is de meest transparante coating die wordt verwijderd door buitengewone kenmerken van zelfreinigende verf, waardoor een beschermende beschermlaag op de auto ontstaat.

De coating vergroot grotendeels het glanseffect, daarom wordt het aanbevolen voor zwarte en donkere vernissen omdat het de opmerkelijke kleurdiepte naar voren brengt. Het heeft bescherming tegen UV-straling, is bestand tegen lakoxidatie en beschermt tegen schadelijke weersomstandigheden. De uitstekende waterafstotende eigenschappen oplosbaar het wassen en helpen om vuil praktisch van het lakoppervlak te verwijderen.

3 jaar lakbescherming

Door gebruik te maken van de beste coating in ons assortiment, is het keramiekpakket bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar de perfecte oplossing, niet alleen wat de glans en het uiterlijk van de auto betreft, maar ook wat betreft uitzonderlijk eenvoudig schoon te houden. De vorming van fenomenale druppeltjes op de lak op dynamische dagen zal voldoen aan de behoeften van de grootste liefhebbers van hydrofobiciteit.

De coating van kristalglas heeft de beste zelfreinigende eigenschappen in zijn klasse, wat betekent dat de afsluiting om een ​​contactloze wasstraat te bezoeken tot een minimum wordt beperkt. Bovendien kunt u door de hoge hardheid microkrassen op het lakoppervlak voorkomen en door de hoogste slijtvastheid kunt u effectief genieten van uw beschermde auto.

Hydrofobiciteit

Duurzaamheid

Reiniging

Glans

Hardness

5 jaar lakbescherming

Hydrofobiciteit

Duurzaamheid

Reiniging

Glans

Hardheid

De Premium-beveiligingsset is een compromisloze oplossing, gericht op de meest veeleisende klanten die bescherming verwachten met de hoogste duurzaamheid. Een set keramische coatings, die onder gecontroleerde omstandigheden op elkaar worden aangebracht, stelt u in staat volledige weerstand te bieden tegen chemicaliën die in autowasstraten worden gebruikt, waardoor bescherming wordt geboden aan middelen met een pH van 2 tot 14.

Het gebruik van veel composieten tegelijk geeft een combinatie van de beste eigenschappen van elk van hen, daarom bereiken we een zeer hoge hardheid, een zeer glasachtige glans van de lak, waardoor de kleurdiepte naar voren komt, en het spectaculaire hydrofobe effect maakt de dagelijkse autoverzorging tot een plezier. De minimale duurzaamheid van de coating met de juiste zorg is gedefinieerd als 5 jaar, maar de systematische service van keramiek heeft invloed op de duurzaamheid, die zelfs langer kan zijn