Art In Detail

DETAILING STUDIO
ZEELAND
UDEN

Wat is auto detailng?

Auto detailing

Auto detailing is een service voor de meest veeleisende mensen. Ik moet toegeven dat de auto er na een bezoek aan mijn studio beter uitziet dan de dag dat ik hem ophaalde in de showroom. Het aanbod dat voor u wordt voorbereid omvat reiniging, renovatie en optionele bescherming van het voertuig door de daar voor gespecialiseerde, toegewijde middelen van de bovenste plank.

Auto detailing is ongetwijfeld de beste en meest effectieve manier om voor uw voertuig te zorgen. Door hem aan mij te overhandigen, kunt u er zeker van zijn dat de auto met bijzondere zorg en aandacht voor elk detail is voorbereid.

Interieur detailing

Interieur details zijn meer dan fundamentele zorg voor de passagiersruimte van de auto. Het omvat de optionele demontage van de stoelen na overleg en toestemming van klant, en het verzorgen van elk kleinste hoekje en gaatje in het voertuig.

Om deze dienst uit te voeren zijn uitstekende verlichting en het gebruik van gespecialiseerde autochemicaliën voor een specifiek type materiaal noodzakelijk.

Exterieur detailing

Externe detaillering is een proces dat uit meerdere fasen bestaat. Kort gezegd is het het grondig verwijderen van aanslag en vuil van de carrosserie en de wielen van het voertuig. Insecten, remblok stof, boomsap en minerale afzettingen nestelen zich overal in de auto, en dit proces houdt in dat ze grondig worden verwijderd.

Hiervoor gebruiken wij chemicaliën van de hoogste kwaliteit die veilig zijn voor de autolak. Het lakontsmettingsproces is noodzakelijk, bijvoorbeeld voor daaropvolgende lakcorrectie of andere processen die onder de service vallen.

Prijslijst

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Bekijk onze prijslijst

PERFECTIE
IN ELK
DETAIL